Abdullah Gözaydın

Abdullah Gözaydın

Fatih'in Demokratik Geleceği
fatihten@gmail.com

Sitemizin WhatsApp haber iletişim hattı

09 Mart 2017 - 17:35

www.fatihhaber.com

WhatsApp "Fatihhaber Haber Hattı"  

iletişim GSM: 0535 746 55 48  

E-Mail : fatihten@gmail.com


Fatih ilçemizin ilçe bazında haber yapan tek haber sitesiyiz, İlçemizde Maalesef basılı gazetemizde yoktur.

Halkımızı Fatih ilçemizdeki olaylardan gelişmelerden haberdar etmek için gayret gösteriyoruz, haber temini konusunda Halkımızın bizlere kendi menfaati adına destek olmasını talep ediyoruz. 



Gelişen teknoloji insanlık için ne kadar sorun çıkarıyorsa bir o kadarda huzur veren ilerlemeler kaydediliyor.

Bundan 10-15 yıl evveline kadar Habercilik Haber ajanslarının ve gazetecilerin tekelindeydi. Diledikleri şekilde olayları halka yansıtabiliyorlardı.



Şimdi sosyal medya ve internet ulaşımı yaygınlaştı, Halk artık haberin doğrusuna doğal kaynağından kolayca ulaşabiliyor, Olayları canlı öğrenebiliyor.

Geçmişte radyo evini ele geçiren darbe yapıyordu. 

15 Temmuz darbe kalkışmasının bir cep telefonu mesajı ile önlenmiş olduğunu kim inkar edebilir.

Halkımızın desteği ile ilçemizdeki her türlü olumsuzluğu belgeleri ile bizlere gönderdiğiniz takdirde, Gerek ilgili kurumları bilgilendirmek, Gerektiğinde haber yaparak kamuyu uyarmak, daha huzurlu bir Fatih için acil ihtiyacımızdır.



Fatihhaber.com olarak Olumlu olumsuz her konuda sizlerin yardımındayız, Gerek kamusal bir olumsuzluk, gerek kişisel mağdur olduğunuz herhangi bir konuyu Video, Fotoğraf ve Metin ile bize yollayın Dilerseniz adınız ve telefonunuz saklı kalmak kaydı ile haber yapalım. Mahkeme kararı olmaksızın kişisel bilgilerinizi asla vermeyeceğimize emin olun

Fatih ilçemizde hukukun her alanda tesis edilmesi için hepimize görevler düşmektedir. Komşumuzun veya herhangi bir vatandaşımızın uğradığı mağduriyeti kamera ve fotoğrafla belgeleyip adaletin tecellisine yardımcı olmak önce insanlık sonra vatandaşlık görevidir.

kanunlarımız zaten görgü tanığı olupta şahitlikten kaçınanlar hakkında önemli hapis cezaları öngörmektedir.

AB ile aramızdaki sözleşme gereği Halkın yönetime dolaylı katılabilmesi için Öncelikle İl, İlçe Kent Konseyleri kurulmuştur, Fakat belediyelerimiz ve kamu kurumlarımız denetlenmeyi hanüz hazmedemedikleri için çok ağır aksak yürümektedir.

Bu teknoloji sayesinde sizlerde toplumsal denetime katılır, Vatandaşlık görevinizi yapmış olacaksınız

05357465548 nolu telefonumuza WhatsApp mesajı  gönderebilirsiniz, "Fatihhaber Haber hattı"  grubumuza üye olabilirsiniz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Admin: Abdullah Gözaydın